مشاوره حقوقی رایگان - وصول طلب متوفی

سلام. اگر مبلغی پول ( به عنوان نامشخص یعنی هدیه یا قرضی مشخص نباشد ) در زمان زنده بودن فردی به احدی داده شود و بعد از چند روز، فرد دهنده مبلغ، ناگهانی فوت کند حال ورثه میتواند تقاضای عودت آن پول را نمایند و هیچ گونه رسیدی هم از گیرنده وجه ندارند.
در صورتی که شخص متوفی در زمان تحویل وجه در حضور پدر و مادر و خاله گیرنده وجه که هر دوی آن ها وراث می باشند، پول را تحویل داده و حالا با توجه به این که شهادت پدر و مادر گیرنده وجه را قبول ندارند و خاله نیز موضوع را حاشا میکند. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر شاهدی نباشد باید با استناد سوگند مطالبه گردد، البته اثبات موضوع کمی مشکل است.