مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مالی توسط وراث

سلام وراث شخص فوت شده چگونه میتوانند پرونده طلب پدر یا همسرشان را به جریان بیاندازند . متشکر

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
ابتدا باید گواهی حصر وراثت را از شورای حل اختلاف تقاضا و دریافت کنید سپس به دادگاهی که متوفی در آن دادگاه پرونده ای به طرفیت بدهکارانش داشته مراجعه و به عنوان جانشین متوفی روند رسیدگی را ادامه دهید . موفق باشید