مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی

با سلام. به من اتهام خیانت در امانت زده شده و یک شاهد دروغ که کارگر شاکی می باشد در دادیاری شهادت داده. چطور میتوانم اثبات کنم که بین آن ها رابطه خادم و مخدوم می باشد؟ با توجه به این که معمولا قضات محترم به سخنان ما گوش نخواهند داد. ممنون از شما

پاسخ ها :

اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی دفاع در برابر اتهام خیانت در امانت اتهام خیانت در امانت شهادت دروغ خیانت در امانت خیانت در امانت شاهد کارگر شاهد