مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با فردی خارج از کشور

سلام. با مرد اهل ترکیه ازدواج رسمی کردم ولی ازدواج ایرانی نکردیم و در شناسنامه ام ثبت نشده. اگر با همسرم به ایران سفر کنیم، به مشکلی بر میخوریم؟ مثلا میتونم با هم هتل این ها بریم یا از نظر کنترل پلیس به مشکلی بر میخوریم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
به هر حال طبق مدرک صادره توسط مقامات ترکیه، شما به زوجیت همسر خود درآمده اید و شاید هتل ها با شما همکاری کنند
اما برای شناسایی ازدواج خود در ایران، نیاز به اقدام قضایی دارید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید