مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شریک بودن در ملک

با سلام. چند سال پیش زمینی از مزایده شهرداری به نام فردی به صورت مشارکتی خریدیم. پروانه ساخت گرفتیم و زمین به دو قسمت مساوی تقسیم شد. نصف آن ساخته شده است. بعد از چند سال کل زمین به شخصی فروخته شده است. به جز فیش‌ های واریزی و چک ها و شهود مدرکی برای اثبات شراکت ندارم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

اثبات شریک بودن در ملک خرید ملک به صورت شریکی اثبات شراکت در ملک فروش ملک مشاع بدون اجازه شریک اثبات شراکت با شهادت شهود اثبات شراکت شراکت