مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

سلام، خسته نباشید.
ما یک ملک داریم که نیمی از ملک به نام من و مابقی به نام برادرم هستش و هر دو در ملک سکونت داریم. الان برادرم از بنده شکایت خلع ید کرده من در جلسه دادگاه حاضر نشدم و رای غیابی صادر شده.

الان رای غیابی قابل واخواهی هست؟ شرایط خاصی نیاز هست تا قابل واخواهی باشه و درخواست رد نشه؟
چطور اثبات کنم برادرم در ملک سکونت داره و من ملک رو تصرف نکردم تا خلع ید صادر نشه؟

چون قبل از شکایت یک اظهارنامه برای من ارسال کرد که ملک رو تصرف کردم و اجازه ورود به ملک یا فروش ساختمان رو نمیدم. در صورتی که ایشون کلید ملک رو داره و با خانواده اش در ساختمان زندگی میکنه.

با تشکر از شما بابت راهنمایی.

پاسخ ها :

واخواهی رای صادر شده واخواهی رای غیابی رفع اتهام تصرف ملک حکم خلع ید ملک اتهام تصرف ملک مشاع خلع ید ملک مشاع تصرف ملک واخواهی خلع ید ملک مشاع