مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تخلیه مورد اجاره

با سلام. بنده خانه ای پارسال اجاره دادم تا ( خانه ای که قرار هست خودم در آن زندگی کنم و به خاطر این که یک پولی بیاد دستم، اجاره دادم و همین یک خانه رو دارم و احتیاج داشتم که اجاره دادم. ) طرف آدم سرمایه داری بود و نه ماه کرایه ندادن. ( که دیروز که دیگر تخلیه کردن گفتن فکر کردیم شرکت پرداخت کرده و معذرت خواهی کرد. اما دامادشون خبر داشت و سه ماه پیش، بعد از شش ماه گفت برات بریزم گفتم نمیخواد دیگه چیزی نمونده به پایان قرارداد الان به دردم نمیخوره و فکر واحد باشین من میخوام خودم بشینم این جوری گفتم که برن. من هم از سر رو دربایستی بهشون نگفتم. در این مدت چون آدم سرشناسیه و دیگر خیلی ناراحت بودم که این قدر بی خیال هستن. برای همین تصمیم گرفتم واحد رو امسال به یکی دیگه اجاره بدم و این خانواده هم اصرار داشتن که امسال هم باشن. تاریخ تخلیه 30 مهر بود و سه ماه قبلم بهشون اطلاع داده بودم اما نمیدونم چرا تا روزای آخر بی خیال بودن و تازه اون موقع شروع به جستجو کردن تا جایی که 20 روز اضافه موندن و من هم از این ور به خاطر این که برن مجبور شدم یک دورغ بگم که خواهرم امسال میاد و گر نه به خاطر کرونا هم که شده نمیرفتن. چون دنبال واحد متراژ بالا و لوکس بودن و پیدا نمیکردن. بالاخره پیدا کردن و منتظر تخلیه واحدی که اجاره کردن، بودن. در صورتی که من سه ماه قبل بهشون گفتم و کوتاهی از خودشون بوده. تمام پول رهن رو بهشون دادم. سه تومن به خاطر خساراتی که زدن ندادم تا ببینم چقدر هزینه داره. بقیه اش رو براشون میفرستم. دیگه رفتن و واحد رو تحویلم دادن اما چند بار زنگ زدم‌که ریموت پارکینگ و کلیدهای اضافی ورودی رو تحویلم بدین شما دیگه رفتین اما ندادن و یک وسیله هم این جا نبردن هنوز تو انباری هست. مجبور شدم برم چهارصد هزار هزینه کنم تا کد ریموت پارکینگ رو تغییر بدم و یک قفل بخرم برای درب ورودی و هشت تا کلید برای هشت واحد همسایه ها به هزینه خودم بسازم. حتی تسویه برق رو هم نگرفتن که قرار هست از سه میلیون تومن کم کنم. در قرارداد پارسال قید نکردیم که به ازای هر روز دیرکرد تخلیه پولی داده شود. خواستم ببینم از لحاظ شرعی و خدا پیغمبری با توجه به این که من میتونستم واحد رو یک ماه پیش اجاره بدم اما الان یک ماه عقب افتاده و به ضرر من هست و از اون ور نه ماه کرایه ندادن. من میتونستم برنامه ای براش داشته باشم نه این که از پول رهن کم کنم. خسارت های که به شیرآلات و کابینت زدن بر عهده چه کسی هست و این که پولی بابت این 20 روز بگیرم که در قرارداد قید نشده یا نه؟ ممنون. (اگر حق قانونی و شرعی هست که از سه تومن کم کنم )

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

شما دوستانه میتوانید از سه میلیون کم کنید یا مطالبه کتید اگر ندادند اقدام قانونی