مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات مشاعات آپارتمان

با سلام.
من طبقه پنجم از یک مجتمع پنج طبقه 40 واحدی هستم. طبقه زیر پشت بام. سقف و دیوار بر اثر باران آسیب زیادی دیده است. با مدیران ساختمان مطرح کردم ولی اقدامی نشده است. این چند روز با شروع بارندگی پاییزی، نم و آسیب داخل واحد در حال افزایش است.

1. هزینه تعمیرات طبقه زیر پشت بام بر اثر خرابی ایزوگام بر عهده کیست؟
2. هزینه تعمیرات پشت بام طبق چه ماده قانونی بر عهده مجتمع هست؟
3. حالا که مدیران ساختمان، برای تعمیر ایزوگام و تامین خسارت واحد بنده ناشی از ایزوگام اقدامی نمی کنند، طبق چه ماده قانونی میتوانم پیگیری کنم؟
4. آیا از نظر قانونی این امکان وجود دارد که من با هزینه شخصی، ایزوگام پشت بام، دیوار و سقف آسیب دیده را تعمیر کنم و بعد هزینه آن را از مدیران مجتمع مطالبه کنم؟
لطفا پاسخ را همراه با ماده قانونی ذکر فرمایید.
تشکر از وبسایت خوب شما.

پاسخ ها :

هزینه ترمیم ایزوگام پشت بام ساختمان هزینه ایزوگام مشاعات ساختمان هزینه تعمیرات پشت بام در آپارتمان عدم رضایت مدیر ساختمان به تعمیر ایزوگام خسارت نم سقف از پشت بام خسارت نم دیوار از پشت بام تعمیرات مشاعات ساختمان قوانین تعمیرات ساختمان تعمیرات مشاعات تعمیر