مشاوره حقوقی رایگان - پیوست خانواده

سلام وقت بخیر نمیدونم اینجا باید مطرح میکردم یا نه اما نیاز به کمک دارم برای کودکی که پدرش در آلمان اقامت گرفته و الان میخواد پیوست خانواده انجام بده چطور وقت سفارت باید گرفت و اینکه چه مدارکی لازمه ؟ و اینکه کودک همراه مادربزرگش قراره سفر کنه مدارک مادربزرگش چه چیزی باید باشه وقت جداگانه باید گرفت ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام اخذ وقت سفارت از طریق سیستم نوبت دهی انلاین وقت سفارت انجام خواهد شد که البته زمانهای طولانی دارد برای پیوست به خانواده حدود 12 تا 18 ماه تا مصاحبه زمان خواهد برد .
مدارک لازم در سایت سفارت امده است https://teheran.diplo.de
لینک سایت سفارت