مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه عادی

آيا هبه نامه عادی با امضای واهب ولی بدون تاريخ و بدون امضاء شهود پس از مرگ شخص واهب سنديت دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله، در شرایط خاص

پرسشگر :

در‌چه شرایط خاصی؟ اگر واهب تومور مغزی داشته باشه در زمان امضا و چندماه بعد در اثر همون تومور فوت کند چی؟

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام مطابق قانون ثبت هبه نامه میبایست با سند رسمی باشد و لذا شخص دارای هبه نامه عادی میبایست در دادگاه اقامه دعوی تنفیذ هبه نامه را مطرح و چنانچه موفق به اثبات وقوع هبه گردد آنگاه اعتبار دارد