مشاوره حقوقی رایگان - از سرگیری بیمه تامین اجتماعی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
سوال بنده این هستش که:
پدر من به مدت 3 سال بیمه کارگر ساختمانی تامین اجتماعی بودن و 3 سال هر ماه خودمون واریز میکردیم مبلغ بیمه را، اما به خاطر اینکه اعتبار کارت کارگری تمام شد و باید پدرم پیگیر میشد و متاسفانه تمدید نکردن دفترچه هارو.
ایا امکانش هست که دوباره ادامه بدیم واریز بیمه رو ؟ و اینکه ایا باز بیمه کارگر ساختمانی رو میشه ادامه داد یا که نه بصورت اختیاری باید واریز بشه؟

با تشکر

پاسخ ها :

رضا  داستان

رضا داستان :

بيمه اختياري اگر سه ماه از اخرين واريزي بيمه بگذره قرارداد بيمه باطل ميشود بايد با مراجعه به بيمه مجددا قرارداد بيمه اختياري تنظيم و امضا نماييد تا بيمه برقرار بشود