مشاوره حقوقی رایگان - دو بیمه همزمان

با سلام. من دختری 45 ساله هستم که تحت بیمه خدمات درمانی از طرف پدرم که کارمند بازنشسته هستند می باشم. حدود 5سال هست که در یک دفتر فروش محصولات خودرویی کار می کنم ولی بیمه نشدم. امسال به اجبار کارفرما تصمیم گرفته مرا بیمه کند. با توجه به سن من باید ١٠سال دیگر کامل کار کنم تا به اندازه 10روز حقوق بازنشستگی بگیرم. سوال من این هست که آیا بیمه من که تحت تکفل پدرم هستم قطع می‌شود. وآیا به صلاح هست که بیمه شوم. چون در صورت زنده بودن بعد از پدرم حقوق کامل میگیرم. اگر خودم بیمه شوم باید تا سن 75 سالگی کار کنم که بازنشستگی بگیرم. وآیا اگر بیمه شدم و به هر دلیلی نتوانستم بیمه خودم باشم می توانم به بیمه پدرم برگردم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع و میزان حقوق خواهد داشت که کدام به صلاح است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر دارای شغل و بیمه باشید بعد از فوت پدر حقوق ایشان به شما تعلق نمیگیرد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دارای شغل و بیمه باشید بعد از فوت پدر حقوق ایشان به شما تعلق نمیگیرد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی استفاده از دو دفترچه درمانی امکان پذیر نمی باشد ولیکن در صورت اشتغال امکان استفاده از مستمری پدر را ندارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشود از کارشناس بیمه واز طریق بیمه گر پیگیری نمایید