مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام ‌برای من توی ماه مهر اس ام‌ اس اومد رفتم وزرا گفتن که ماشین باید بره پارکینگ صحبت کردم ازم تعهد گرفتن الان با اینکه ماشین دست پدرم بوده اس ام اس اومده که به دلیل عدم توجه به اخطار پلیس ماشین در لیست توقیف قرار گرفت چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

پیامک توقیف خودرو به دلیل بی توجهی به اخطار پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب در خودرو پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو خودرو