مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام
بنده از حدود 5 سال میباشد که بابت تعداد 105 سکه بهار ازادی ارث پدری همسر خود را توقیف کرده که ایشان چون زمان توقیف ارثیه سهم خود را مشخص نکردند پس سهم تمام وراث را توقیف کردم. تا حالا که بعد از اینهمه سال توانستم درخواست کارشناس کنم. ایشان هیچگاه چه زمان توقیف, چه زمان تعیین کارشناس, چه به کارشناسی, هیچ اعتراضی نداشته و هیچگاه ادعا بر مستثنیات نیز نداشته اند. این اموال شامل زمین زراعی, چاه, استخر ذخیره اب, زمین مسکونی, باغ, اب برای کشاورزی که کارشناس 700 میلیون قیمت گذاشته بجز حدود چند هکتار زمین و دوحلقه چاه
در مزایده بنده خود اموال را بابت مقداری از مهریه برداشته منتظر اجرای قانون بابت 60 روز فرصت هستم.
ایشان حال ادعا بر مستثنیات کرده و قاضی نیز برای تحقیق در یک روستای فامیلی کوچک فرستاده
حال لطفا راهنمایی کنید چه کار میتوانم انجام دهم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، در هرحال مستثنیات با توجه به دین و بدهکاری ایشان سنجیده می شود.