مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام
برادری دارم ناصالح که به دلایل متعدد در طی سالیان متمادی از پدرم پول های زیادی گرفته ، پدرم برای اینکه عدالت بین فرزندان برقرار شود تصمیم گرفته تا وصیت نامه بنویسد و در آن از 1/3 اموال خود ، برادرم را محروم کند ، که تقریبا برابر مقدار مالی هست که تاکنون برادرم از پدرم ضایع کرده، برای اینکه این وصیت نامه وجهه قانونی داشته باشد ، چه شرایطی لازم است ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام پدر شما می‌تواند یک سوم از اموال خود را به نفع موصی له وصیت کند نه اینکه یکی از فرزندان را محروم کند