مشاوره حقوقی رایگان - حذف فرزند از شناسنامه

باسلام.دخترم با مخالفت شدید خانواده با کسی که درحد و شان خانواده ی مانبود ازدواج کرده.ودرغیاب پدرومادروبرادران درخانه ی پدری باوی رابطه نامشروع داشته . و با خود کلی ازوسایل خانه روبدون اجازه برده. هرچندبخاطر ابروداری جهاز بسیاری به او دادیم ولی بطورکلی به خانواده خیانت کرد وهرروزبخاطرمشکلات مالی دنبال دعوا وسروصدابه بهانه های مختلف میباشد.لذاتصمیم گرفته شده از ارث پدری ومادری محروم و از شناسنامه حذف شود.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اساسا محرومیت از ارث غلط مصطلحی است که در جامعه رواج پیدا کرده است. توصیه میشود اموال خود را قبل از فوت در قالب صلح عمری به فرزندان دیگر و همسر خویش انتقال دهید تا از این طریق دختر شما از ماترک شما بی بهره بماند و نتواند استفاده ای از آنها داشته باشد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به هیچ عنوان نمی تواند نام فرزند را از شناسنامه حذف کرد و چنین کاری به هیچ عنوان ممکن نیست.
محروم کردن از ارث نیز با وصیت و... ممکن نیست.
اگر قصد دارید بعد از فوت پدر و مادر اموالی به او نرسد؛ پدر و مادر می توانند اموال خود را به نام بقیه فرزندان صلح عمری با حق فسخ کنند.
در صورت صلح عمری با حق فسخ تا زمانی که پدر مادر در قید حیات هستند اموال در اختیار آنها است و کسی حق استفاده و دخالت در اموال را ندارند و هر زمان نیز از صلح اموال پشیمان شدند چون حق فسخ دارند می توانند به راحتی فسخ کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه محروم کرد و ضمنا هرگز تردش نکنید که بدتر میشه

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود، هیچکس حق ندارد ورثه خود را از ارث محروم کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمیتوان ورثه را از ارث محروم کرد و از شناسنامه نام کسی را حذف کرد فقط شخص تا زنده است میتواند آنلاک خود را بنام دیگران کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان ندارد ولی میتوانید اقداماتی انجام دهید که عملا ارثی به او نرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوان نام فرزند را از شناسنامه حذف نمود اما میتواند اموال خود را به نام سایرین که تمایل دارید منتقل نمایید ما محروم از ارث نداریم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی غیر ممکن است اما پدرتان می تواند تا زمانی که در قید حیات است اموالش را به این افراد دیگر صلح و یابی نماید و تا یک سوم از اموالش می تواند وصیت شود که به این دختر نرسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه قانونا نمی توان فردی را از ارث محروم یا نام او را از شناسنامه حذف کرد
تنها اقدام این است که والدین قبل از فوت اموال خود را به نام فرزندان یا یکدیگر صلح عمری با قابلیت فسخ کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین چیزی امکان پذیر نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فرزند را نمی توان از ارث محروم کرد و حذف نام وی از شناسنامه ممکن نیست.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نمیشه بهیچ وجه مگر آنکه پدرومادرتمام اموال خودراقبل از مرگ به نام دیگران یافرزندان دیگر کنندتاپس ازفوت چیزی برای تقسیم نماند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
كاربرگرامي در فرض سوال امكان و احتمال حذف احدي از وراث وجود ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

این تصمیم بیعتبار و خلاف شرع و قانون می باشد.

مینا احمدی

مینا احمدی :

همچين امكاني براي حذف از شناسنامه نام ايشان وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر امکانش نیست.ارث برای ایجاد حق است نه سلب حق.پاک کردن نام در صورت اثبات نفی نسب است.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
این امکان وجود ندارد ولی برای بحث ارث راهکار حقوقی وجود دارد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر . این اقدام امکان پذیر نمی باشد ....

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

چنین تصمیمی فاقد حامیت از جانب قانوگذار و اثر قانونی است

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام قانون ارث قانون امری است و هر گونه توافق بر خلاف آن غیر قابل قبول می باشد . ضمنا حضانت و یا ولایت صرفا حق نیست که بتوان از آن عدول کرد وظیفه نیز هست.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چنین چیزی ممکن نیست و هیچکس را نمیتوان از ارث قانونی محروم کرد حتی پدر و مادر و یا کسی که از او ارث میبرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

اگر حاصل ازواج زوجین فرزند یا فرزندانی اگر اسم فرزند در شناسنامه مرد ثبت نشده باشد و مرد او را به عنوان فرزندش نپذیرد، ارتباط مرد و فرزند قطع می‌شود و فرزند از مرد ارث نخواهد برد؛ اما همچنان به خاطر ثبت‌ نامش در شناسنامه مادرش به عنوان وارث او شناخته می‌شود.

اما در صورتی که نام فرزند در شناسنامه والدین ثبت شده باشد، مرد یا زن نمی‌توانند برای پاک کردن اسم فرزند از شناسنامه اقدام کنند. چون رابطه پدر و فرزندی یا رابطه مادر و فرزندی یک رابطه خونی است؛ و هیچ فردی نمی‌تواند به خاطر منافع یا اهدافی که دارد آن را انکار کند.

در صورتی که فرد برای دریافت شناسنامه المثنی اقدام کرده باشد و نام فرزند در شناسنامه او ثبت نشده باشد، امکان پیگیری قضایی این موضوع با ارائه دلایل و مستندات وجود خواهد داشت.

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

امکان حذف نام فرزند از شناسنامه امکان پذیر نیست

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان پذیر نمی باشد ولی می‌توانید با اقداماتی امکان ارث بردن از اموالتان را از وی سلب نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان چنین امری وجود ندارد. بهتر است با حمایت و مذاکره باوی مسئله را حل و فصل نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، امکان حذف از شناسنامه و محروم از ارث در قانون میسر نیست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
متاسفانه حذف نام فرزند از شناسنامه و یا محروم کردن از ارث امکان پذیر نمیباشد میتوانید اموال خود را به همسر و سایر فرزندان صلح عمری نمایید