مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ‌با امضای جعلی

با سلام و احترام. بنده دو پلاک زمین از خواهرزاده م خریدم. یکی از این پلاک ها متعلق به همسرش می باشد. این نقل و انتقال با یک فروشنامه عادی انجام شد. در فروشنامه ی پلاکی که متعلق به همسرش هست، مشخصات همسر به عنوان فروشنده نوشته شده . من فکر کردم همسرش این فروشنامه رو امضا کرده و برای من فرستاده و من هم بخاطر نسبتی که با انها داشتم و اعتماد کردم بدون حضور همسرش و به عنوان خریدار ان برگه را امضا کردم. و چند فقره چک به مبلغ 115 میلیون تومان به خواهرزاده م دادم. بعد از پاس کردن دو فقره چک متوجه شدم امضا و اثر انگشت فروشنامه ی زمین همسرش با امضا و اثر انگشت خواهرزاده م می باشد. به محض اطلاع از این امر، همسرش را در جریان گذاشتم اما او در این مورد اظهار بی اطلاعی کرد. از این اتفاق حدود 5 ماه میگذرد. در ضمن فروشنامه ی پلاک زمینی که خواهرزاده م ادعا می کند مالک ان است و برایم اورده، مربوط به دست قبل خرید و فروش این پلاک می باشد. یعنی در این فروشنامه، خریدار کس دیگری است و خواهر زاده م اظهار می دارد زمین مشکل دارد که بعد از رفع ایرادات، قولنامه به نام خودش می گیرد. من برای پس گرفتن پولم شکایت خودم را چگونه مطرح کنم ؟ چون همه چک ها را خرج کرد و خودم مجبور شدم مابقی ان را پاس کنم

پاسخ ها :

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

اگر زمین همسرشان را بدون اجازه ایشان فروخته اند و ایشان این فروش راتنفیذ نمی کنند می توانید بعنوان فروش مال غیر شکایت کنید