مشاوره حقوقی رایگان - معامله با چک

سلام. پدر بنده یک سال پیش سیم کارت دائمی خودش رو برای فروش گذاشت و شخصی اون رو با چکی که برای کس دیگه ای بود خریداری کرد. زمانی که قرار بود سیم کارت به اسم ایشون زده بشه ایشون کارت ملیشون رو فراموش کرده بودن به ظاهر، و گفتن به اسم یکی دیگه بزنیم که ایشون رو پسرخالشون معرفی کردن. ما زمان فروش به صورت دست نوشته از معامله مدرک داریم که در فلان تاریخ فلان سیم کارت واگذار شده و در ازاش چک با شماره چک فلان و مبلغ فلان دریافت شده. در نهایت این چک پاس نشده و هیچ خبری نه از کسی که سیم کارت رو خریده داریم نه از صاحب چک با وجود اینکه شکایت کردیم و حکم جلب رو گرفتیم اما نمیدونیم اصلا صاحب چک کجاست که جلبش کنیم!
میخواستم بدونم چیکار میتونیم بکنیم که یا پولمون رو بگیریم یا سیم کارت رو

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

راهی جز اینکه ایشان راجلب کنید یا با استعلام اموالی پیدا وتوقیف کنید ندارید.میتوانید ایشان را ممنوع الخدمات کنید