مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام دختر مجرد 22 ساله ای هستم که می‌خوام از راه قانونی از خانواده جدا بشم ، خانواده خوبی دارم اما باهاشون مشکل دارم ، چون زندگی ای که من می‌خوام با زندگی ای که برای من برنامه ریختن اصلا همخونی نداره، من قصد ازدواج ندارم و دوست دارم تحصیلم رو ادامه بدم و کار خودم رو راه بندازم و همه اینا نیازمند یسری موارد که باید وقت و آزادی عمل داشته باشم، سرکار اجازه ندارم برم و تا حالا یه آموزش زبان رفتم که درآمدی نداره، نیاز دارم مایحتاج ایندمو فراهم کنم و همه اینا نیازمند استقلال داشتنه ، چجوری میتونم از خانوادم جدا شم ؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..باتوجه به سن شما قانونی که بخواهد از شما برای مستقل زندگی کردن جلوگیری کند وجود ندارد بنابراین استقلال دارید.اگر شخص یا اشخاصی مزاحمت یا ممانعتی ایجاد کردند می توانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید