مشاوره حقوقی رایگان - وام

بنده ضامن اول حدود 60 میلیون وام برای دامادم شدم حالا که دامادم میخواهد از دخترم جدا شود دیگر حاضر به پرداخت بقیه اقساط نشده است درضمن غیر از من داماد و مادر وام گیرنده هم ضامن او هستند سوال من از شما بزرگوار این است من چه راهی دارم که بتونم به مشکل برنخورم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..درصورت عدم پرداخت اقساط،بانک می تواند از ضامنین به صورت تضامنی و از هرکدام که سهل الوصول تر باشد اقدام کند..درصورت کسر بانک از حساب شماف می توانید در دادگاه حقوقی تحت عنوان مطالبه اقدام کنید