مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده

سلام وقت بخیر ضامن یکی از همکارام شدم حدود 20 قسط از 48 قسط را پرداخت نکرده بانک فقط حسابم رو مسدود کرده و اقدامی بابت برداشت از حساب حقوقی من نکرده اما من دیگر نمیتوانم وامی دریافت کنم چون اعتبار سنجیم بابت پرداخت نکردن قسط همکارم پایین اومده بابت این موضوع میتونم قانونی پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که شما پرداخت نکنید نمی‌تونید به ایشان مراجعه کنید ابتدا به جای ایشان پرداخت می‌کنید و سپس به ایشان مراجعه کنید باید مطالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از وام گیرنده بخواهید نسبت به پرداخت اقساط اقدام کند

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر وام گیرنده پرداخت نکنه باید شما بعنوان ضامن پرداخت کنید و بانک از شما میگیره تعلل بانک هم بنفعشه چون بابت تاخیر اقساط هرروز داره به خسارت تاخیر اضافه میشه ، لذا بعدازاینکه بانک از ضامن اقساط ودیرکرد رو گرفت ضامن می‌تونه علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه مبالغ پرداختی رو مطرح کنه

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بعداز پرداخت اقساط میتوانید علیه وام گیرنده طرح دعوی نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نهایتا میتوانید آقای پرداخت نشده و خسارت تاخیر تادیه آن را از وام گیرنده مطالبه نمایید.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید اقساط را پرداخت و سپس علیه مدیون اصلی اقدام کنید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام
خیر .فقط در صورت پرداخت وام می توانید به وام گیرنده مراجعه کنید