مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت قاضی

اگر قاضی حکمی رو داده باشه بعد از طرف دادگاه اجازه قضاوت از او گرفته شود ایا تاثیری به حکم صادره قبلی که قاضی داده بود دارد

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.خیر تاثیری در احکام سابق ندارد

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

چنانچه عدم صلاحیت قاضی در زمان صدور حکم مشخص بشه از موارد نقض حکم محسوب میشه

حافظ غفاری

جناب آقای حافظ غفاری:

بسمه تعالی
سلب صلاحیت قضایی موجب بی اعتباری تصمیمات قبلی نخواهد بود مگر این که حکم مشمول یکی از موارد دادرسی فوق العاده بوده باشد.

داود  بی نیاز

جناب آقای داود بی نیاز:

در حالت کلی خیر بی تاثیر است ولی چناچه بواسطه تخلف قاضی در همان مورد صلب صلاحیت حادث گردد امکان طرح مجدد از طرق رسیدگی فوق العاده مفروض است