مشاوره حقوقی رایگان - رتبه بندی شركت

سلام خسته نباشيد ، من مدركمو براي رتبه بندي دادم به شركت ثبت ... كه اونها مدرك منو براي ٢ سال به يه شركت پيمانكار داده بودند.
الان ٩ ماهه كه دارن كاراي خروج منو انجام ميدن هر روز دارن ميندازن عقب كارامو.
چه جوري ميشه بهشون فشار اورد؟ يا از كجا بفهمم مدركمو جاي ديگه نذاشته باشن؟
چه جوري ازشون شكايت كنم؟
از شركتي كه ميان ما حكم بوده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کسانی که بذون دغه دغه مدارک خود را ارائه میدهند در اغلب این موارد با بدهی های مالیاتی و بیمه ایی سنگین مواجه میگردنند