مشاوره حقوقی رایگان - با سلام استفاده از حیاط آپارتمان

آپارتمان سه واحده که هر یک از آپارتمان دارای پارکینگ می باشد و ورودی به پارکینگ هر یک جداگانه می باشد دو طبقه ورودی از طرف خیابان و دیگری از طرف حیاط ساختمان می باشد ایا ماشین دیگری را پشت ورودی ماشین در حیاط پارک نمود آیا اجازه لازم است یا هر کس می تواند این کار را انجام دهد و حق استفاده از حیاط آپارتمان که طبقات 1 و 2 در اختیار یک نفر و طیقه 3 در اختیار مالک دیگری است چگونه است

پاسخ ها :

پارک خودرو در حیاط ساختمان حیاط ساختمان مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی