مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نقدی مبلغي از چک و دریافت رسید از فرد ولی ایشان چک بنده را برگشت زده

سلام بنده یک برگ چک به مبلغ 25 میلیون تومان بابت خرید خودرو پرداخت کردم . در قرارداد ماشین قید شده بدهی های خودرو به عهده فروشنده است و ایشان 3 تومان بدهی خلافی و غیره داشته. روز تسویه حساب فروشنده مبلغ 22 میلیون تومان از بنده دریافت و رسید داده و قرار شد تا 2 روز بعد لاشه چک را به بنده بر گرداند . ولی متوجه شدم چک را 5 روز بعد برگشت زده . می‌گوید چک دادی باید جایش را پر کنی. چجوری باید لاشه چک رو پس بگیرم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : موضوع چک به موارد زیادی ارتباط دارد از جمله که چه کسی برگشت زده ، در متن چک چی نوشتید؟ چک در مبایعه نامه هست یا نه؟ بسته به مورد باید اقداماتی انجام دهید . در نتیجه بهتر است مشاوره حضوری بگیرید تا راهکار مناسب خدمتتان ارائه گردد.