مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای ارث و میراث

سلام خسته نباشید . من پدربزرگی داشتم که فوت کردن و طبق قوانین ارثی باید به پدر من میرسید . اما پدر من هم فوت کردن و میخواستم ببینم من خودم میتونم بیفتم دنبال ارثی که از پدربزرگم به پدرم میرسیه ؟؟

پاسخ ها :

حسين  كفشدوزسرخي

جناب آقای حسين كفشدوزسرخي :

سلام . بله . با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت هردو مرحوم میتوانید .

فاطمه  شيخ الاسلامي كندلوس

فاطمه شيخ الاسلامي كندلوس :

استان :

اگه پدرتون بعد از پدر بزرگ فوت کردن بله میتونید اول انحصار ورثه پدر و در بزرگتونو بگیرید به دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت سایر وراث تقدیم کنید،بهتره حتما وکیل بگیرین