مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند جعلی بنام خود

باسلام. پدرمون یک ساله از دنیا رفته. حالا ما متوجه شدیم که برادرمون پدر پیر 90ساله اغفال کرده برده دفترخانه با دو شاهد جعلی از پدر امضاء گرفته. و بدون اطلاع وراث اقدام کرده بنام خودش سند گرفته. چون اکثر زمینهای کشاورزی پدر نسق بوده . حالا ما راهی هست اقدام کنیم برای باطل کردن سند برادرمون. متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
بله راهکار قانونی برای ابطال سند وجود دارد .

سمانه  سالارزهي

سمانه سالارزهي :

استان :

سلام شمابایدثابت کنید که پدرتون درزمان انتقال سندبه برادرتون ازلحاظ عقلی توانایی تشخیص خوب بدرونداشته ودرواقع حجرپدروثابت کنیدبعدمیتونیدبرای ابطال اسناداقدام کنید