مشاوره حقوقی رایگان - تفكيك سند شش دانگ

عرض سلام و خسته نباشيد.
منزل دو طبقه روی پیلوت داریم که داری یک سند شش دانگ و پایان کار میباشد. میخواهیم برای هر طبقه سند شش دانگ جداگانه بگیریم. آیا پایان کار باید دوباره گرفته شود?? اصلا شهرداری هم کاری باید انجام داد?? یا فقط مربوط به ثبت هست?? و اينكه چقدر زمان و هزینه میبرد. ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.ابتدا با در دست داشتن گواهی پایان کار و سایر مدارک به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و تقاضای صورت مجلس تفکیکی کنید. با صورت مجلس تفکیکی صرفا حدود اربعه ملک مشخص می شود. بعد از این مرحله باید تقسیم نامه در اداره ثبت رسما صادر شود تا مالکیت دقیق و جداگانه برای هر قسمت شناخته شود. دقت کنید که تقسیم نامه عادی مورد قبول اداره ثبت نیست و نیاز به ثبت رسمی دارد.