مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام :
اینجانب در مورخه 97.05.23 درحادثه تصادف با موتورسیکلت که از سمت راست ماشینم در حرکت بود. از قسمت اینه خودرو با ان برخورد نمودم که پس از توقف از حال او جویا شدم. که دست وی خراش سطحی برداشته بود و موتور سیکلت وی هم خساراتی دیده بود. بنده از وی خواستم هر طور صلاح میداند عمل کنیم. توافق کردیم که نامبرده جهت پانسمان دستش به بیمارستان منتقل و پس از پانسمان موتور وی نیز برای تعمیر به تعمیرگاه منتقل شد. و مبلغی نیز به تعمیرگاه بیعانه داده شد. ضمنا اینجانب دارای بیمه بدنه و ثالث هستم. در زمان تصادف چون توافق کردیم پلیس را در جریان قرار ندادیم. و مبلغی بابت چند روز بیکاری به وی دادم. ولی الان متوجه شدم قضیه طولانی میشود. حال اگر بخواهم از بیمه ثالث ماشینم استفاده کنم. چه کنم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مراجعه به شورای حل اختلاف(به اتفاق موتوری)وتهیه کروکی فرضی.یاالله