مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره چگونگی ارایه دادخواست و مطالبه ضرر و زیان

با سلام
اینجانب در یک گاراژ به مالکیت آقای م. یک کارگاه اجاره کردم و در طول فعالیت کاری یک دستگاه پرس و مقداری قطعه کار و ابزار آلات تحویل آقای خ. که در همان گاراژ و در مجاورت ما فعالیت میکردند با حواله انبار و قرارداد کتبی بصورت امانت و زمان محدود تحویل که متاسفانه پس از مدتی بین آقای غ. صاحب ملک و آقای خ. کارگر وی اختلاف و محل مزبور توسط آقای غ. قفل گردید و اموال من مدت 2سال در تصرف وی است
چگونه ادعای استرداد اموال و خسارات وارده به دلیل عدم کسب منفعت و خسارات وارده بنمایانیم
گزارش پلیس 110
اظهارنامه
سوابق شکواییه خیانت در امانت که قرار رد دعوی صادر شد
شهادت شهود

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موضوع داراي پيچيدگي و ظرائف حقوقي است حتما توصيه مي شود از وكيل استفاده بفرماييد