مشاوره حقوقی رایگان - جرم محاربه و تبعید و اعمال توبه

با سلام و خسته نباشید
من ... محکوم علیه دادسرای نظامی ارومیه به جرم جاسوسی به تبعید در زندان بمدت 9سال محکوم شد در حال حاضر7سال از محکومیت خود را گذرانده و چندین بار توبه نامه فرستادم و یکبار هم با عفو موردی مخالفت نمودن. چه راهکاری رو در جهت رهایی پیشنهاد میکنید یا مرا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام تحمل حبس كه تبعيد محسوب نيست ، مداوم درخواست عفو ارسال فرماييد نظرات قاضي ناظر زندان و رياست زندان نيز مؤثر است