مشاوره حقوقی رایگان - شرایط جرح و تعدیل شهود

با سلام،
در دادسرای نیروهای مسلح ، در پرونده ای به عنوان خوانده به جرم توهین به دادگاه احضار شده ام، در حالیکه تنها مدرک خواهان، شهادت 2 تن از سربازان تحت امر خود اوست، آیا بواسطه نسبتی که بین شهود و خواهان وجود دارد می توانم درخواست جرح و تعدیل شهود را ارائه کنم؟ و آیا احتمال موافقت دادگاه با درخواست من وجود دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما میتوانید همینطور میتوانید جداگانه بعد از ادای شکایت از انها تحت عنوان شکایت دروغ شکایت کنید