مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کارت سوخت خودرو توسط فروشنده

با سلام و احترام.
ماشین ال نود داشتم که فروردین 99 از طریق سایت اینترنتی با فردی معامله کرده ام که در مقابل یک عدد پژو اس ال ایکس صفر معادل 120 میلیون طبق قیمت روز تحویل گرفتم و 63 میلیون هم پول گرفتم. مدارک هر دو ماشین را جابجا کردیم و مقرر شد هزینه انتقال سند هر دو ماشین را خریدار ال نود بدهد و با توجه به این که اس ال ایکس در رهننمایندگی بود الزاما تا برج 10 باید صبر میکردیم تا سند را انتقال بدهیم. بعد از 3 روز طرف مقابل زنگ زد که این قولنامه دستی هست و اعتبار ندارد. بیا برویم بنگاه و من یکی از اقوامم آن جا هست و قولنامه رسمی تنظیم کنیم که من رفتم برای تنظیم قولنامه بنگاهی در آن جا با واسطه بنگاهی مقرر شد، هر کسی خرج سند خودش را بدهد. کارت ماشین، بیمه نامه و کارت سوخت ماشینم را تحویل بنگاه دادم تا مدارک را جابجا کنند. منتهی کارت سوخت من را ندادند. یک بار ابراز داشته وکالت تعویض پلاک هر دو ماشین را به یکدیگر بدهید. این کار را کردم و تا سال 1400 اعتبار گذاشتیم تا سند اس ال ایکس آزاد شود. باز کارت سوخت را تحویل نداده.
مجددا طرف مقابل ال نود را فروخته و با وکالتی که داشته تعویض پلاک هم انجام داده و الان منتظر انتقال سند هست.
من هم گفتم تا زمانی که کارت سوختم را ندهید سند نمیزنم. ایشان میفرمایند چرا ماشین تو بیمه بدنه نداشته، پس باید 500 هزار تومان بدهید. مگر بیمه بدنه مال صاحب پلاک نیست؟ حتی اگر بیمه بدنه داشت برای خودم برمیداشتم. در ضمن از کارت سوخت اس ال ایکس که به صورت صفر به من فروخته، استفاده کرده اند. هنوز یک قسط از اس ال ایکس مانده که مربوط به برج 9 می باشد تا سند آزاد شود.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام قراردادشما منعقد شده هیج شرطی جدیدی بر آن مترتب نیست به هیچ وجه مبلغی اضافه تحت عنوان بیمه بدنه پرداخت نکنید اظهارنامه بفرستید که به تعهداتشان عمل کنند و اعلام کنیدشما نیز آماده هستید به تعهدات خود عمل نمایید ،پس از آن چنانچه اقدامی نشد الزام به استرداد و الزام به انجام تعهدات را از محاکم بخواهید