مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

همسرم چندی پیش متوجه چت تلگرامی من با کسی شد، آیا چت تلگرام به تنهایی دلیل بر رابطه نامشروع میباشد؟
همسرم سوء رفتار دارد، دست بزن دارد به نحوی که نتوان به پزشکی قانونی مراجعه کرد، و آن را ثابت کنم مثل پیچاندن دستم بشدت،
با چاقو تهدید میکند که بهش پول یا گوشی رو بدم چک بکنه با این تفاسیر در دادگاه تمکین چه بگم، اجازه صحبت با فرزند پنج سالم رو نمیده و فقط یکبار اجازه ملاقات نیم ساعته رو داده اونم در منزل پدرش در دادگاه تمکین آیا قضیه چت تلگرام تاثیر گذاره در صورتی که ایشون هم چت با خانم های غریبه داشتن و من هم دیدم برای دفاع از خودم درباره این موضوع چی بگم، در دادگاه تمکین چه چیزی بگم که محکوم نشم

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

در دادگاه بگین در منزل ایشان زندگی میکنید وتمکین داشتید و دارید و خواهید داشت

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

چنانچه واقعاً قصد تمکین از شوهرتون دارید از چت با اشخاص ثالث خودداری کنید و با صداقت تمام اعلام کنید که حاضر به تمکین می باشد. اگر هم قصد بازگشت به زندگی مشترک را ندارید و در صدد مطالبه حقوق قانونی خویش می باشید به یکی از وکلای شهر محل اقامتتون مراجعه بفرمایید
توصیه می کنم در ابتدای امر به مشاور خانواده (روانشناس ) جهت بررسی مسائل و مشکلات خانوادگی تون مراجعه بفرمایید