مشاوره حقوقی رایگان - چک کیفری

با سلام.
در شکایت کیفری چک به مبلغ 200 میلیون حکم قطعی گرفتم. متهم محکوم به 6 ماه زندان شده. سوال بنده این است اگر متهم 6 ماه زندان را تحمل کند و پول من را ندهد. میتواند از زندان آزاد شود یا خیر؟

پاسخ ها :

الهام‌  ميري‌

الهام‌ ميري‌ :

بله می تواند. از لحاظ جنبه حقوقی ، درصورتی که اعسار محکوم علیه ثابت شود ،به صورت اقساط پرداخت میکند .

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

در صورت دادن دادخواست اعسار و طی مجازات حبس آزاد می گردد
در اعسار مدیون درخواست پرداخت دین به صورت اقساط را می کند.

مازيار  بتولي

جناب آقای مازيار بتولي :

با سلام
صدور چک بلامحل جرمیست که قانون برای آن مجازاتی تعیین کرده و با تحمل مجازات روند پرونده تمام شده و زندانی آزاد می شود اما اگر در پرونده کیفری حکم به رد مال داده نشده شما میبایست برای دریافت وجه چک، دادخواست حقوقی تقدیم کنید.

سيدمحمد  محدث

سيدمحمد محدث :

استان :

سلام . شما باید ضمن شکایت کیفری دادخواست مطالبه طلب و خسارات دادرسی را ثبت کنید و ازطریق حقوقی نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نمایید .