مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام. یه کمک فکری ازتون میخواستم.
چند روز پیش سوار ماشینم شدم و راه رو اشتباه رفتم و سر از یه منطقه ی صنعتی در آوردم. دستشویی ام گرفت. برای هر انسانی یک امر طبیعی هست. رفتم در یک کوچه و انتهای کوچه مزرعه، اتوبان، خط راه آهن و ...بود.
چشمم به یک کانکس متروکه افتاد که جز آشغال چیزی نداشت. فشار آورده بود. حیا هم اجازه نداد برم جایی جز داخل کانکس. به محض وارد شدن از پنجره ی بدون حفاظ و شیشه و...دو مرد نزدیک شدن به بنده و سوال کردن چی میخوای این جا؟ گفتم هیچی به خدا و خارج شدم از کانکس و چون یه لحظه فکر خفت کردن به ذهنم اومد فرار کردم و ماشینم رو در همون جا رها کردم. رفتم یه کیلومتری دور شدم. با عرض پوزش اجابت مزاج انجام شد و برگشتم سمت همان جا. پیش خودم گفتم احتمالا نگهبان یا کارگر آن جا بودند و چون ماشین پلیس هم در انتهای جاده به این سمت می آمد. گفتم برم صادقانه بگم چی کار داشتم و اون ها هم انسانند و میفهمند. با مواجهه با آن ها که 4 الی 5 نفر شده بودند، گفتم چیه؟ چرا این جوری رفتار میکنید. مگر دزد گرفتید؟ با آمدن پلیس نه اجازه صحبت کردن به بنده دادند و به من تهمت دزدی و اعتیاد و سابقه ی دزدی از آن محل در شب های گذشته و کی تو رو فرستاده آمار اینجا رو بگیری و من هم برای حفظ آبرو و بالا نکشیدن موضوع گفتم آره هر چی شما میگی درست، ولی مگه من چیزی از این محل خارج کردم. اما مگر کل کانکس تو چقدر می ارزد، همین جا پولش رو بدم بهت فقط با آبروی من بازی نکن. وارد کلانتری شدیم. این ور برو، اون ور برو. از صاحب اون جا خواهش کردم حاج آقا من کارمند رسمی دولت در موسسه ی اقتصادی هستم. یک چرخ ماشین من از کانکس شما بیشتر می ارزد. من چرا باید دزدی کنم. مگر غیر اشغال چیز دیگه ای هم بود که الان نباشه. اما باشه. چقدر میخوای رضایت بدی؟ گفت 50 میلیون. شماره تلفن هم نوشت و به من داد. گفتم برو مردک اخاذ. برو امثال تو زیادند و برای من کیسه زیاد دوختند. برو هر کاری از دستت بر میاد انجام بده. اما به وقتش اعاده حیثیت میکنم و ...
تا فردا صبح تحت نظر بودم. فیش و جواز و پول یا هر چیزی که به فکر ضامن بنده رسیده بود آورده بود و بعد از گذشت چند روز در سامانه ثنا اعلام کردند برای تغییر در ارقام پلاک ماشین به فلان شعبه مراجعه کنید. بازپرس پرسید و من هم اظهار کردم آقا اشتباه نشده. به من اتهام سرقت زدند. ولی بعد از بررسی دوباره مطمئن شد درست است اما اول به تغییر در شماره رسیدگی میشه بعد به اتهام سرقت...
میدونم باعث سر درد شدم ،ولی شما چه پیشنهادی داری،چی بگم تبرئه بشم.اتهام سرقت رو میتونم از خودم دفاع کنم چون نه من قصد و غرضی داشتم و نه از اون ها چیزی از اموالشان را خارج یا دست زده باشم. اما آیا از تغییر شماره پلاک فکر قاضی را به سمت سرقت نمیبرد؟
یک روز قبل از شعبه ی بازپرسی به کلانتری دوباره احزار شدم و شاکی هم 4 تا از کارگرهایش را آورده بود به عنوان شاهد. شاید در فرصتی که داشتند و فرار من از صحنه و تغییر در شماره را با زغال یا رنگ به قصد متهم کردن بنده را داشتند. اما من خودم هنوز موفق نشدم ماشینم و و پلاک دستکاری شده ام را ببینم.
میدونم ثابت کردن سرقت کار شاکی هست نه اثبات بی گناهی از طرف متهم. اظهارات شهود بی اساس هست، جرح، کذب محض، اگر غیر از گفته های من گفته باشند، من در عمرم اون جا نرفته بودم، نیاز مالی ندارم که برم اشغال سرقت کنم. متاسف از این هستم که به جرم آفتابه دزدی متهم شدم. ای کاش میگفت طلا سرقت کردی،سرم رو میگرفتم بالا. شغل من، اعتمادی که به من دارند در محل کار دست من رو خیلی باز گذاشته. خودتون میدونید. اما من اعتقاداتی دارم. نه این که الان این رو بگم کوچکترین سوءاستفاده ای نکردم و نمیکنم. نیازی هم ندارم.
به نظر علم قاضی فعل سرقت رو با تمام عناصر قانونی و مادی و معنوی جرم در اتهام به من را محرز و چه مجازاتی به بنده میدهد؟ تغییر را چگونه ثابت کنم کار من نبوده.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دوست عریض بهتر است احدی از وکلای محترم شهرتان پرونده و ادعا و دلایل شاکی را مطالعه نماید تا راهکار صحیح بدست آورید