مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. من هنگام وارد شدن از فرعی به اصلی جاده را مشاهده کرده و بعد وارد جاده اصلی شدم. در مسیر کندرو در حال حرکت بودم حدود 60 متر مسافت را طی کردم (ا ز هنگام ورود به مسیر اصلی) که ماشینی از پشت با عقب ماشین من برخورد کرد و تقریبا از خطر سمت چپ راننده تا بعد از قفل وسط صندوق عقب برخورد داشته و پلیس من را مقصر اعلام کرده. آیا درسته این نتیجه؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-سوال سوال شما یرمذرتبط و مربوط به کارشناس عالی تصادفات و ایین نامه های راهور است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از پشت زده باشه مقصره ، به هر حال حق اعتراض دارید