مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک

با سلام. پدر من در زمان حیات پدرشان یک زمین از ایشان دریافت کرده و خانه ساخته و بعد از 20 سال خانه را میفروشد. خانه سند نداشته است و به صورت قولنامه فروش رفته و یکی از برادر های پدرم امضا کرده. نزدیک به 17سال از فروش خانه نیز میگذرد. الان عموهایم ادعا دارند که ان خانه جزء ارث بوده و نباید فروخته میشد. چه کاری باید انجام دهیم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..باید مدارک شما بررسی بشه لطفا با موبایل من تماس یا پیام بگذارید