مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

با عرض سلام و خسته نباشید.
دختری 28 ساله و مجرد با تحصیلات کارشناسی ارشد هستم و فعلا شغلی ندارم. پدرم اوایل یارانه میگرفت. سپس به علت وضع مالی خوبش یارانه اش قطع شد. خودم به تنهایی چگونه برای گرفتن یارانه ام اقدام کنم؟ خیلی به پولش نیاز دارم. با تشکر. توضیح: من با خانواده زندگی می کنم و پدرم زنده است.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام شما وقتي با خانواده زندگي ميكنيد چطور مي خواهيد اثبات نماييد كه جدا شديد وبتوانيد مبلغ بارانه را بگيريد