مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای موتور سیکلت مزایده ای

سلام خدمت وکلای گرامی. یک دستگاه موتور مزایده هست؛ که مدارک آن قولنامه بین طرفین، شماره تنه و شماره انجین است. آیا میتوان برای موتور اقدام به گرفتن سند نمود؟

پاسخ ها :

گرفتن سند برای موتور سیکلت مزایده ای گرفتن سند برای موتور قولنامه ای تنظیم سند موتور قولنامه ای تنظیم سند موتور مزایده ای گرفتن سند موتور سیکلت سند موتور سیکلت سند موتور سیکلت