مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
حدود هشت ماهه پیش خانم بنده منزل را پیش مامور کلانتری ترک‌ کرد و مامور کلانتری‌هم در گزارش نوشته که خانم‌ منزل را ترک کرده است بعد از یک هفته بنده درخواست طلاق دادم الان رای طلاق آمده است و بنده به پرداخت ماهیانه 500 هزار تومن پرداخت نفقه شده ام
از زمانی که رفته من ماهیانه 200 هزار تومن برایش نفقه میریزم و با توجه بیماری ایشان ماهیانه فقط نزدیک 3 میلیون تومان از دفترچه درمانی و بیمه تکمیلی که برایش گرفته ام دوا میگیرد بنده نمیخوام ایشان را طلاق بدهم
و درخواست تمکین هم نمیدهم چون برمیگردد و من‌ نمیخواهم برگردد سوال من این است که میتواند از من شکایت کیفری ترک انفاق کند؟ میخواهم به همین صورت نگهش دارم تا بیاد توافق کند آیا باز با پرداخت نفقه میتواند از من طلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ترک انفاق می تواند از مستندات طلاق قرار گیرد ولی قبلش باید این مساله توسط دادگاه به اثبات رسیده باشد. با توجه به اینکه سوالتان کمی گنگ می باشد برای راهنمایی کامل دادنامه را به آدرس ایمیل بنده ارسال کنید.
tonekaboni.69@gmail.com

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با عرض معدرت شما درسوالتان قصد تضییع حق همسرتان را دارید لذا مشورت دادن برخلاف حق جایز نیست