مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سند نمیده

با عرض سلام بنده از شرکت یک خونه کلید اول خریداری کردم که مبلغ 15 میلیون رو گذاشته برای سند اما هنوز بعد یک سال هنوز سند رو نداده نه فقط مال من مال همه 36 واحد رو الان هیئت مدیره میگه نفری 500 هزار به حساب هیئت مدیره بریزین که وکیل بگیرم از شرکت سازنده شکایت کنیم خواستم سوال کنم کار هیئت مدیره چیه که پول از واحد ها میخواد بگیره برای سند ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی سازنده به تعهدات خود ایفا نمیکند راهی جز طرح دعوی در دادگستری نیست. هیات مدیره حق وکالت در محاکم ندارد و باید وکیل دادگستری در دادگاه اقامه دعوی کند