مشاوره حقوقی رایگان - اهلین طرفین در قرارداد

با سلام. آیا ضروری است که تنظیم کننده مبایعه نامه جمله ای مبنی بر اهلیت و دیوانه نبودن و سلامت عقل خریدار و فروشنده ملک در قرارداد ذکر کند؟ آیا این جمله قرارداد را محکم تر میکند یا خیر نیازی به ذکر آن نیست؟
در صورت این که بهتر است نوشته باشد آیا جمله به زبان فارسی قابل قبول است یا همچون عبارت کافه خیارات از طرفین ساقط شد معادل عربی آن بایستی ذکر شود؟

پاسخ ها :

اهلیت طرفین در قرارداد اهلیت در قرارداد صحت عقل طرفین قرارداد صحت عقل اسقاط کافه خیارات