مشاوره حقوقی رایگان - روال صحیح نوشتن قرارداد ملک

با سلام.
برداشت من از روال صحیح قرارداد ملک به شرح زیر است:
1- یک پیش نویس قرارداد نوشته می شود در این خصوص سوال زیر مطرح است:
- آیا این پیش نویس حتما بایستی توسط دو طرف امضا شود تا مرحله بعد یعنی صدور قرارداد پرینت شده با کد رهگیری برسد یا الزامی به امضای پیش نویس در این مرحله نیست؟
2- پس از پرینت قرارداد طرفین آن را مطالعه و امضا میکنند
آیا امضای فروشنده بایستی پس از دریافت چک ثمن معامله باشد یا حسب عرف چنانچه چک به بنگاهدار تحویل شده باشد امضای آن جایز است و خطری ایجاد نمیکند؟
آیا چنانچه بنگاه دار چک ثمن را به هر دلیل نزد خود نگه داشت این مطلب که چک نزد بنگاه دار است بایستی در قرارداد ذکر شود یا در برگه ای جداگانه به فروشنده اعلام کند که چک مدتی نزد اوست ( فرضا خریدار ملک دیگری دارد که یک هفته وقت خواسته تا آن را بفروشد و مبلغ چک تحویل داده به بنگاه دار را تامین و سپس به بنگاه دار اعلام کند که چگ را به فروشنده تحویل دهد) . کدام حالت محکم تر است و آیا راه حل بهتری وجود دارد ؟

پاسخ ها :

نحوه نوشتن قرارداد ملک پیش نویس قرارداد امضای قرارداد نحوه پرداخت ثمن معامله قرارداد ملک