مشاوره حقوقی رایگان - ادامه خدمت رزمندگان تا 35 سال

باسلام و تشکر صمیمانه از همکاری شما. اینجانب مدت 24 ماه کامل از آذر 68 تا آذر 70 به عنوان سرباز وظیفه طبق گواهی کتبی صادره سپاه آذربایجان غربی و تایید سپاه قدس گیلان، در جبهه های نبرد حق علیه باطل خدمت نموده ام. خواهشا بفرمایید مدت خدمت بنده شامل سه چهارم خدمت داوطلبانه می شود؟ بنده به عنوان کارمند میتونم تا 35 سال خدمت کنم؟ شامل کسر خدمت سربازی و سهمیه کنکور پسرم می شود؟ شامل معافیت مالیات حقوق می شود؟ بینهایت متشکرم

پاسخ ها :

ادامه خدمت رزمندگان تا 35 سال کسر از خدمت با سابقه جبهه پدر سهمیه کنکور رزمندگان معافیت مالیات بر حقوق رزمنده مزایای رزمندگان