مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات در آپارتمان

سلام. در آپارتمان ما که یک آپارتمان 4 طبقه است و دارای 4 واحد است. واحد طبقه 3 دو ماه پیش به فرد جدیدی فروخته شد ولی ایشان ساکن نشده و قصد فروش دارد. چند روز پیش پمپ خراب شد و تعمیرات آن هزینه ای حدود 300 هزار تومان در بر داشت. آیا قانونا طبقه 3 هم در هزینه سهم دارد؟

پاسخ ها :

هزینه تعمیرات در آپارتمان تعمیر پمپ در آپارتمان قانون تعمیرات آپارتمان تعمیرات آپارتمان