مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای شاهد در قولنامه

با سلام. بنده به عنوان " امضا کردن به عنوان شاهد در یک قولنامه " متهم هستم. املاک مورد نظر چه در مورد این قولنامه و چه در مورد چندین قولنامه دیگر کلاهبرداری کرده است و پرونده در دادگاه است. امضای انجام شده به عنوان شاهد بدون نام و نام خانوادگی است. اما بنده امضا نکردم و موقع عقد قرارداد اصلا حضور نداشتم و شاهد نبودم. اما بعد از خط شناسی, کارشناس اعلام کردند که امضا متعلق به بنده بوده است.
میخواستم بدونم که بنده برای اثبات این که امضا متعلق به بنده نیست، باید چه کاری انجام دهم؟ فرض بر این که امضای شاهد متعلق به بنده باشد، حکمی که از طرف دادگاه برای بنده اعلام میشود چی هست؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

جرم جعل دارای شرایطی ست صرف وجود امضا ملاک جرم نیست ..به نظر کارشنااس هم اعتراض کنید