مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فروش مال غیر

با سلام خدمت وکلای محترم. اینجانب طبق دادخواستی بر عیله خوانده مبنی بر فروش مقدار 40 متر، به دادگاه بدوی دادم که میزان 40 متر زمین موروثی را به شخص دیگری فروخته. او پس از جلسه های دادگاه این گونه دفاع کرد که من با برادر شاکی که نقش بزرگتری داشته و پدر شاکی در زمان حیات خودش میزان 40 متر زمین از من گرفته بوده و برای ادای دین و بدهی پدر شاکی، برادر شاکی این مقدار را به من داده. لازم به ذکر است برادر اینجانب در قید حیاط نمی باشد و قبل آن در سال 84 مقدار سهم 2 حبه زمین موروثی خوانده را در محلی که چسبیده به ملک مورد ادعای معاوضه که مورث اینجانب مالک بود فروخته و پول آن را نقدا پرداخت نموده و در آن قولنامه هیچ گونه از مبادله ی جابجایی و حتی از دین و بدهی نقل نشده. در اصل خوانده برای این که خود را برای قانون مجرم تلقی نکند به شهود های که یکی از آن ها خود در پرونده شاکی اینجانب شده و دیگری شهود نیز مدت چندین سال است که با اینجانب و ورثه کینه دارد و بر عیله ورثه چندین پرونده ملکی تنظیم که از سوی دادگاه بدوی قرار استماع شده اند. حال بر این اساس اقرار به شهادت کذب بر علیه اینجانب نموده اند که مطلع هستم. سپس خوانده پرونده با تنظیم استشهادیه ای که شخص خوانده از مطلعین و معتمدین خواسته گواهی بدهند که شخص خوانده مالک بوده یا خیر؛ که عده ای این استشهادیه را امضا نمودند. لازم به ذکر است که اینجانب در همان زمان تصرف که سال 94/1/24 خوانده طبق واگذاری عادی میزان 40 متر را که چسبیده به ملک مورثی خود بوده به دیگری فروخته. با وی مشاجره کردم و مانع شدم ولی به دلیل این که نشد، دادخواست دادم ولی خوانده در دفاعیات اعلام نموده من سیزده سال پیش معاوضه نمودم با برادر وی چرا در این مدت که شاکی در محل حضور داشته اعتراضی نکرده در حالی که این ملک را در سال 93 چهار دیوار کرد و قبل از آن هیچ گونه تصرفی بر ملک نداشته و به محض دیوار کشی مانع شدم. ولی به دروغ بر اساس آن مقدار زمین که به برادرم در سال 84 فروخته و پول آن را نیز نقدا دریافت کرده و میگوید در همان زمان این 40 متر را بابت زمین که موروث اینجانب بوده متصرف شدم. لهذا دادگاه بدوی رای برائت خوانده صادر نمود و اینجانب نسبت به رای بدوی معترض دادگاه تجدید نظر شدم ولی قضات و مستشار محترم بدون این که به خواسته دادخواست که واگذاری عادی سال 94 که میزان 40 متر را خوانده به خریدار فروش مال غیر کرده بدون درج قیمت و حتی پرونده را که دادگاه بدوی از اینجانب بازجویی هم گرفته که خواسته اینجانب از چه باب است. رای بر روی قولنامه ای که در محل دیگری بوده که برادر من زمین از خوانده نموده. در سال 84 با قیمت معلوم در قولنامه و براین اساس قرار موقوفی خوانده و نقض رای برائت صادر و رای قطعی صادر کرده اند. حال آیا میتوانم بعد از مدت گذشت زمان از روی رای که مدت 3 ماه است میتوانم درخواست دوباره بازخوانی پرونده به همان دفتر 17 تجدید نظر به دلیل نقص در پرونده و اشتباه که خوانده میزان 40 متر را با یک واگذاری عادی بدون مبلغ درسال 94 به شخص ... داده ولی دادگاه تجدید نظر بر روی قولنامه سال 84 که برادر در محل دیگری زمین از خوانده خریده با قیمت معلوم رای به سیزده سال پیش معامله صورت گرفته و اینجانب اعلام و طول زمان قرار موقوفی صادر و نقض رای تبرئه خوانده.

پاسخ ها :

به جریان انداختن پرونده مختومه فروش مال غیر زمین اثبات مالکیت زمین پیگیری مجدد پرونده مالکیت زمین زمین ارثی