مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی استعلام که از مدرک ما جایی استفاده شده است یانه؟

سلام بزرگواران ، اصل مدرک گواهی موقت بنده به مدت چند ماه در اختیار یکی از هیت علمی های دانشگاه باهنر بوده که ایشان کارهای فارغ التحصیلی بنده را انجام بدهند بعد از چندماه که کاری انجام ندادن مدارکم را پس گرفتم از طرفی پسران ایشان دارای شرکتهای مشاور هستند چگونه میتوانم استعلام بگیرم که آیا از مدرک من سو استفاده کرده اند یاخیر ؟ سپاس

پاسخ ها :

سوء استفاده از مدرک تحصیلی استعلام از اداره ثبت شرکت ها