مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

با سلام. بنده در سال 1363 در کمین ضد انقلاب سنندج مورد اصابت خمپاره قرار گرفتم. مجروح شدم و موج انفجار و ترکش خوردم. کمیسیون اولیه با احراز استان کمیسیون در سال 1396 متاسفانه مدیر کمیسیون با بنده خصومت داشت و به پرونده بالینی اعتراض کرد. سه بار استعلام محرمانه جواب مثبت بوده. متاسفانه امسال احراز بنده رد شده. به خدا بی عدالتی بود. با مدارک متقن حق رد احراز نداشتن. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عدم احراز جانبازی در کمیسیون عدم احراز جانبازی احراز جانبازی مجروحیت در جنگ جانبازی